Oczywiście ja nie zauważyłam, skupiona na grze (wczoraj miałam szansę obejrzeć tylko ostatnie 3 frejmy, w których John niemiłosiernie tłukł Shauna), ale mój mąż, wyczulony na damską urodę, owszem... Pani Michaela zmieniła fryzurę! I kolorek włosów... Wygląda całkiem fajnie...
Oby udało jej się dosędziować do końca ten nudny finał, nie zasnąć przy tym i nie popełnić żadnego błędu (żeby nie musiała odtwarzać jakiegoś super skomplikowanego układu po snookerze - pancerniku) . Zasługuje na to, żeby zapisać to wydarzenie po stronie sukcesów w swojej karierze!
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Gru 2007 Posty: 788 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2009-05-04, 12:38
Wanda napisał/a:
Pani Michaela zmieniła fryzurę! I kolorek włosów... Wygląda całkiem fajnie...
Oj nie.....
Jak narazie Michaela sedziuje bardzo dobrze (ale i tak wolalbym Leo w finale)
_________________ Snooker is like love, or hunt for red or attacks max.....
"Hope is the most important gift we receive from God, the foundation of this nation, the belief in things not seen, the belief that there are better days ahead." Barack Hussein Obama jr.
Kiedy oglądałem to wczoraj wieczorem na Eurosporcie na początku nie mogłem zrozumieć, co i czemu się wydarzyło. Dopiero Komentatorzy wyjaśnili mi całą sytuację. Najfajniejszy był moment, w którym Stephen pokazywał Pani Tabb, gdzie ma ustawić zieloną. Dobrze, że zawodnicy (albo raczej Maguire) podeszli do tego z uśmiechem, takie sytuacje też są w sporcie potrzebne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum