Wysłany: 2010-01-08, 17:03 snooker a zwykły bilard
Mam pytanie mianowicie czy grajac tak sobie na przemian np. dzisiaj snooker jutro zwykly bilard . tzw. ze nie tylko w snookera badz bilard tylko czasami to czasami to , i czy to ma jakis wplyw na gre ? tzw. jak bym mial grac w snookerza np. co 2 dni bez bilarda badz tak jak napisalem wyzej na zmiane to czy bedzie jakas roznica ze moge slabiej grac np ? (troche glupie pytanie ale taki mam charakter ze musze wiedziec :} )
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Lip 2007 Posty: 1072 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2010-01-09, 09:40
Jeżeli chcesz wiązać swoją przyszłość ze snookerem lub poolem to lepiej wybrać jedno. Najlepszy snookerzysta nie jest dobry w poola tak jak najlepsi pooliści i na odwrót. Jeżeli natomiast po prostu lubisz kulki i przyjemność sprawia ci i snooker i pool to graj w oba.
Ja trenuję snookera. Nigdy nie trenuję poola, za to czasami gram w poolowych turniejach dla frajdy i bo można wygrać telefon
Jeśli chodzi o twoje pytanie to według mnie, nie zdziwłbym się jakby jedna gra miałą ujemne skutki na drgą. Snooker a pool, są to 2 różne odmiany bilarda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum