Wiesz, ja pamiętam, jak nawet podczas którychś MŚ (tyle, że nie powiem Ci już, które to były ani kto z kim grał) komentatorzy ES zrobili sobie chyba z pięciominutowy spicz na temat tego, jak to sukno w Sheffield pomaga zawodnikom... I właściwie między słowami można było wyczytać, że za breaki poniżej 145 to powinno się takich Carterów, Ebdonów, Fergali i O'Sullivanów wysyłać do ciężkich robót w kopalniach albo na galery.
Ja naprawdę rozumiem, że są sukna i sukienka, stoły i stoliki, kieszenie i kieszonki, ale bez przesadyzmu, do licha ciężkiego!
_________________ "Jeśli wam się uda, pierwszy się do was przyłączę, ale jeśli nie, niech Bóg ma was w opiece, bo na mnie wtedy nie liczcie..."
Feldmarszałek Gerd von Rundstedt, bodajże do Erwina Rommla.
Jak mówisz o suknach to i ja dorzucę cegiełkę do tematu. Rozmawiałem z Adasiem po meczu z Dottem. On mówił, że na takich suknach to jeszcze nie grał. Więc coś z tymi suknami (oczywiście na plus) jest...
_________________ Poseł XVI Sejmu Dzieci i Młodzieży
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum