Wysłany: 2010-07-29, 00:43
Cytat:
Drodzy odwiedzający,
po pięciu latach istnienia, SnookerManager połączył siły z serwisem eurosport.pl.
Już niedługo gra będzie dostępna pod nowym adresem w ramach domeny eurosport.pl. Przynajmniej w sezonie 2010/11 w SnookerManagera będzie można grać tylko w języku polskim.
Zmiana dotyczyć będzie nie tylko umiejscowienia gry, ale również wielu innych czynników. Pojawią się nowe funkcjonalności, z których ucieszą się nie tylko biorący udział w grze, ale także wszyscy miłośnicy snookerowych ciekawostek i statystyk. Będą nowe, bardziej atrakcyjne dla dołączających w trakcie sezonu zasady.
I najważniejsze - wreszcie dla najlepiej zarządzających swoimi zespołami będą atrakcyjne NAGRODY.
Więcej szczegółów - a w tym najważniejsze: nowy adres, pod którym dostępna będzie gra SnookerManager - znajdziecie już wkrótce na stronie, na którą w tej chwili patrzycie. Nasi zarejestrowani użytkownicy zostaną także o wszystkim powiadomieni przez email.
DZIĘKUJEMY ZA DOTYCHCZASOWĄ WSPÓLNĄ ZABAWĘ I DO ZOBACZENIA WKRÓTCE!!!
Wysłany: 2010-08-22, 20:08
shaggy_fan napisał/a:
Nie.
W ogóle pierwsze co słyszę o zmianach. Fajnie, że to wkleiłeś.
Spoko
Powoli, powoli, ale jednak zbliża się pierwszy większy turniej w tym sezonie, a wiadomości od nich nie dostałem . Końca świta nie będzie, jak snookermanagera w tym sezonie nie będzie, ale szkoda trochę. No cóż... jeszcze trochę czasu zostało.
Wysłany: 2010-09-05, 15:22
Na stronie snooker managera pojawiła się informacja o zasadach naliczania zysków i strat. W przypadku tych drugich jest coś, co mnie zastanawia i czego nie rozumiem. Mianowicie:
Cytat:
- Jeśli Twój zawodnik nawet w wygranym meczu wygra mniej frejmów, niż wynika z "oczekiwanej liczby zwycięskich frejmów" (zasada jest tu prosta: im zawodnik droższy, tym więcej się po nim oczekuje)
Czyli co? Kupiłem np. Rońka (po nim się wiele oczekuje) i Roniek wygrał w meczu best of nine 5 frejmów, czyli wygrał mecz. I co? moge stracić, bo wygrał za mało frejmów? To ile miał ich wygrać w takim meczu? 6? 9? No chyba, że mówimy tu o PROCENCIE wygranych frejmów (czyli np. u Rońka wygrana 5-0 da zysk, a wygrana 5-4 może przynieść stratę), ale to trochę co innego. Jak dla mnie, ten punkt jest mało konkretny i powinni go bardziej sprecyzować.
_________________ Czasem trzeba się cofnąć, aby móc iść dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum