Ja bym tak po cichu poprosił o poprawienie Shoutboxa. Od jakiegoś czasu przeglądam forum z komórki, bo mi pecet zdechł i przed majową awarią forum shoutboks był rozwinięty (tzn bez przesuwaka pokazywał wszystko) i mogłem z niego spokojnie korzystać. Teraz ma on postać okienka pokazującego trzy pierwsze linijki (tzn te od góry, najstarsze) i nijak nie da się go użyć. Napisać coś w sumie mogę, ale odpowiedzi za Chiny nie zobaczę.
Myślałem co by tu napisać na stronkę poza relacjami z turniejów i czytając twój post zajrzałem na podstronę o rankingach. Cały czas jest tam materiał o rankingu punktowym. Myślałem o napisaniu czegoś o nowym systemie zarobkowym - zrobię to w przyszłym tygodniu po Bendigo.
Mickey147 napisał/a:
Rankingi
Myślę, że możemy zachować na stronie oficjalny ranking (obecnie pieniężny) i darować sobie poboczne, żeby Admin nie miał zbyt dużo pracy. Po prostu po każdej rewizji rankingu wysyłałbym link z aktualnym rankingiem, a Szef by go edytował i byłby spokój na kilka tygodni. Albo po prostu w dziale dać linki do stron, które zawierają poszczególne rankingi.
_________________ Stephen Hendry o Crucible - You are there to do a job.
Na stronie głównej 147.pl jest wykaz turniejów z poprzedniego sezonu i dodatkowo napis "Mistrzostwa świata zakończyły się". Czy nie lepiej usunąć całkiem te dane niż trzymać tak bardzo nieaktualne?
Pomógł: 4 razy Dołączył: 17 Sie 2007 Posty: 1284 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-04-15, 13:39
mkonst napisał/a:
Na stronie głównej 147.pl jest wykaz turniejów z poprzedniego sezonu i dodatkowo napis "Mistrzostwa świata zakończyły się". Czy nie lepiej usunąć całkiem te dane niż trzymać tak bardzo nieaktualne?
Ci co piszą na stronie - walczą o to z Adminem już prawie rok.
_________________ The question is not how much does Ronnie O'Sullivan need snooker, but how much does snooker need Ronnie O'Sullivan?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum