Coś z moich starych VHS-ów.
Ostatnio wpadło mi w łapy.
POT BLACK
data: 02.09.2006
mecz: M.Williams - K.Doherty [półfinał].
R.Jewtuch (niestety zdarty VHS, trochę słaba fonia), mówi o naszej stronie, bo forum jeszcze nie było.
Spisane słowo w słowo:
"Niedawno informowaliśmy o tym, że wyszła pierwsza strona snookerowa (traktująca w języku polskim), traktująca wyłącznie o snookerze światowym, czyli głównie o snookerze światowym, bo z polskiego podwórka można poznać informacje na temat klubów znajdujących się w naszym kraju, natomiast jest to strona poświęcona rzeczywiście temu zawodowemu snookerowi. Mówię o tym dlatego, że pojawiło się dosłownie bodajże wczoraj, dosyć obszerna biografia także, taka ewidencja zawierająca wiele ciekawostek na temat Kena Doherty'ego, wszystko to w języku polskim, także jeżeli ktoś miałby ochotę poczytać, a wcześniej nie miał sposobności, czy były jakieś inne ograniczenia, to właśnie w tej chwili można na tej stronie poczytać - 147 kropka pl, taki adres właśnie ma ta strona. No i zdaje się, że będzie to taki cykl biografii, cykl ciekawostek o różnych turniejach, na początek właśnie przybliżona sylwetka Kena Doherty'ego".
Daaawno, to już miałem dać na forum, ale nie wiedziałem na którym VHS mam to nagrane.
_________________ OLD SCHOOL FOREVER - Alex Higgins, Ray Reardon
Pamiętam tę kwestię. Też mam gdzieś stare mecze na taśmie. Ale nie mogę sobie darować, że gdzieś posiałem albo, co gorsza, skasowałem, "Hall Of Frame" ze Steve'em Davisem. Jedyny odcinek z materiałami kupionymi od BBC, a nie tylko eurosportowymi. 23 grudnia 2007 roku. To były czasy
_________________ SNOOKER HEROES
Fanpage poświęcony starym dobrym czasom snookera i jego wielkim mistrzom
Nie ma co rozwijać. Druga połowa minionej dekady to były po prostu fajne czasy dla snookera, a potem się zaczęło krzaczyć. Poziom się zaczął wyrównywać, ale w dół. Poznikały dobre turnieje: NIT-ka, Malta, Grand Prix... Ja z sentymentem wspominam swoje początki, czyli od 2005 roku. Co nie znaczy, że dzisiejsza sytuacja nie ma plusów. Gdyby nie Hearn, nigdy nie byłoby Gdyni
_________________ SNOOKER HEROES
Fanpage poświęcony starym dobrym czasom snookera i jego wielkim mistrzom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum