Ale patrzac na forme Stephena sprzd kilku dni w Hong Kongu, to nie jest z nia najlepiej...
Snooker! [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-20, 14:18
Jeszcze jeżeli chodzi o rangi w WB:
MBE - Kawaler Orderu (m. in. Williams, Hendry, White)
OBE - Oficer Orderu (ze snookerzystów tylko Steve Davis)
CBE - Komandor Orderu (nikt ze snookerzystów)
KBE/DBE - Rycerz Lub Dama Komandor Orderu (nikt ze snookerzystów)
GBE - Rycerz lub Dama Wielkiego Krzyża Orderu (nikt ze snookerzystów)
A jeżeli chodzi o stary kij Stephena Hendrego to Azjatyckie linie lotnicze przyczyniły się do zniszczenia kija Szkota - podczas podróży na turniej do Azji
kij Stephena został (o ile dobrze pamiętam) połamany.
I uważam że niestety, kariera Stephena Hendrego zmierza ku końcowi. Niedługo (prawdopodobnie) wypadnie z Main Touru (myślę jakieś 3-4 lata) i już do niego nie powróci. Jeszcze gorzej jest z Whitem - myślę że to jest ostatni jego sezon w Main Tourze.
perszing [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-21, 08:38
Snooker! napisał/a:
I uważam że niestety, kariera Stephena Hendrego zmierza ku końcowi. Niedługo (prawdopodobnie) wypadnie z Main Touru (myślę jakieś 3-4 lata) i już do niego nie powróci. Jeszcze gorzej jest z Whitem - myślę że to jest ostatni jego sezon w Main Tourze.
Jakie ty masz czarne proroctwa . Nie sądzę, że Hendry wypadnie z Main Tour'u za 3-4 lata. Już prędzej zostanie po raz 8 mistrzem świata.
Snooker! [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-21, 08:53
Jak narazie to do mistrzostwa świata mu dalej niż bliżej. Ostatni turniej wygrał bodaj 2 lata temu, i jego forma muszę z przykrościa przynać z roku na rok maleje.
JPS [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-21, 08:58
Snooker, ale zgodzisz się chyba, że do wypadnięcia z "maina" mu jeszcze dalej
Snooker! [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-21, 09:01
Tak, ale za parę lat myślę że będzie z nim działo się tak, jak dzieje się teraz z Whitem.
MBE - Kawaler Orderu (m. in. Williams, Hendry, White)
OBE - Oficer Orderu (ze snookerzystów tylko Steve Davis)
CBE - Komandor Orderu (nikt ze snookerzystów)
KBE/DBE - Rycerz Lub Dama Komandor Orderu (nikt ze snookerzystów)
GBE - Rycerz lub Dama Wielkiego Krzyża Orderu (nikt ze snookerzystów)
A jeżeli chodzi o stary kij Stephena Hendrego to Azjatyckie linie lotnicze przyczyniły się do zniszczenia kija Szkota - podczas podróży na turniej do Azji
kij Stephena został (o ile dobrze pamiętam) połamany.
Terry Griffiths jest OBE, został mianowany jakiś ponad miesiąc temu.
_________________ "Z jakiegoś powodu wiele osób po prostu mnie nie lubi" - Ronnie O'Sullivan
Snooker! [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-21, 09:29
Przepraszam za pomyłkę, nie doszła do mnie ta informacja
babianosnook [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-24, 12:29 Hendry 800 setek ?
Ciekawe kiedy Hendry przekroczy barierę 800 setek ?
Ostatnio zmieniony przez 2007-08-22, 13:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum