Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1355 Skąd: Ząbki koło Warszawy
Wysłany: 2018-03-06, 23:59
Nie powiesz mi, że denerwowałaś się np. podczas meczu Ronalda z Dunnem, zwłaszcza gdy ten drugi paprał wszystko co się dało (a czasem nawet i więcej ). Ja się denerwuję tylko, gdy Ronowi nie idzie i nie widać szansy na to, by miało się poprawić, bo w każdym elemencie gry Ronnie gra padakę.
_________________ Czasem trzeba się cofnąć, aby móc iść dalej
Nie powiesz mi, że denerwowałaś się np. podczas meczu Ronalda z Dunnem, zwłaszcza gdy ten drugi paprał wszystko co się dało (a czasem nawet i więcej ). Ja się denerwuję tylko, gdy Ronowi nie idzie i nie widać szansy na to, by miało się poprawić, bo w każdym elemencie gry Ronnie gra padakę.
No i właśnie to Was różni. Podejrzewam, że Wanda denerwuje się zawsze, nawet gdy Ronald gra z Dunnem Ja tak samo miałem z Hendrym, ale może dlatego, że przeważnie w każdym elemencie grał padakę
Wysłany: 2018-05-16, 23:56 Pozdrowienia z podróży ;-)
Cześć wszystkim fanom snookera! Piszę z portalu Visiton gdzie skupiamy ciekawe oferty na wypoczynek w Polsce i oczywiście atrakcje turystyczne, które można znaleźć w pobliżu noclegów. Kocham podróże i chcę dzielić się ciekawymi pomysłami ze światem.
Wpadajcie na nadmorskie oferty albo na noclegi Zamośći przekonajcie się sami. Jeśli macie pomysł jak rozwinąć lepiej portal - walcie śmiało, jestem otwarty na propozycje
_________________ Pasjonat podróży i turystyki. Właściciel portalu VisitON skupiającego oferty na luksusowe hotele w Polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum