Przesadzasz, wcale nie musiałbym natrzaskać 170 punktów
W żadnej innej rundzie mi się to nie udało, a powtórzone dwa razy 168 dałoby najwyżej dwa brązowe medale
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 1355 Skąd: Ząbki koło Warszawy
Wysłany: 2014-12-08, 15:03
Szkoda, że JPS odpuścił jedną runde Jukeja, byłoby bardziej emocjonująco Fajnie, że jestem na podium, gratulacje dla reszty. A niska frekwencja wynika z niskiej frekwencji ludziów na forum, a nie z winy opiekuna.
_________________ Czasem trzeba się cofnąć, aby móc iść dalej
Nie mam dość , bardzo lubie tą zabawe i wcale dużo czasu mi nie zabiera liczenie typów Przeciwnie chciałbym mieć dużo roboty ( zabawnie brzmi ) spowodowanej dużą liczbą typujących graczy.
Klasyfikacja generalna po UKC. Na prowadzeniu dalej Adam , który coraz bliżej jest triumfu w typowaniu Na podium wskoczyła Wanda , która po kiepskim początku sezonu zaczyna odrabiać straty i może zaatakuje pierwsze miejsce . Za nieco ponad miesiąc kolejny turek , który będziemy typować ( Masters ) i w którym zamierzam pozostawić resztę daleko w tyle .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum